انواع مختلف پاور بانک ها
پاور بانک ها در شکل ها و اندازه های مختلف تولید می شوند. برخی از پاور بانک ها علاوه بر شارژ دستگاه های الکترونیکی شما، کاربردهای متعددی نیز دارند!
- بلوک پاور بانک
- پاور بانک کارت اعتباری
- پاور بانک جاکلیدی
- پاور بانک بی سیم
- پاور بانک چراغ قوه
- پاور بانک اسپیکری
- پاور بانک جدید
- پاور بانک هدفون بلوتوثی
- پاور بانک فانوس
- پاور بانک خورشیدی
- پاور بانک با ظرفیت بالا
-
کدام نوع پاور بانک بهترین است؟
بهترین نوع پاوربانک دارای میلی آمپر ساعتی بالاتر از دستگاهی است که می خواهید شارژ کنید. هرچه باتری موبایل یا دستگاه الکترونیکی شما بزرگتر باشد، برای شارژ کردن آن به برق بیشتری از پاوربانک خود نیاز خواهید داشت,به عنوان مثال، اگر دستگاه الکترونیکی شما دارای باتری با ظرفیت 2000 میلی آمپر ساعت است، می خواهید یک پاوربانک با حداقل 2000 میلی آمپر ساعت یا بیشتر داشته باشید. به این ترتیب، میتوانید حداقل یک بار شارژ کامل دستگاه خود را بدون نیاز به شارژ مجدد پاوربانک دریافت کنید.
نکاتی برای استفاده از مونوپاد
اگرچه مونوپادها و سهپایهها هر دو دستگاههای پشتیبانی از دوربین هستند، آنها نقشهای متفاوتی را ایفا میکنند. این بدان معناست که شما باید به استفاده متفاوت از هر کدام فکر کنید.یک مونوپاد برای تحمل وزن تنظیمات دوربین شما ساخته شده است تا بتوانید به راحتی از آن استفاده کنید. اگر دوربین خود را برای گرفتن عکس بردارید، به نوعی هدف را شکست می دهد. به همین دلیل، شما باید یک مونوپاد را طوری گسترش دهید که دوربین در سطح چشم شما قرار گیرد.
از آنجایی که مونوپادها عملکرد کمی برای تثبیت دوربین شما انجام می دهند، بعید است که با سرعت شاتر آهسته عکس های واضح بگیرید. توصیه معمول - که باید از حداقل سرعت شاتر 1 / [فاصله کانونی لنز] استفاده کنید - درست است. برای مثال، اگر از یک لنز 300 میلیمتری استفاده میکنید، باید از حداقل سرعت شاتر 1/300 ثانیه استفاده کنید.
مزیتهای اسپیکر بلوتوثی
بیسیم بودن اولین چیزی است که در این بلندگوها به چشم میخورد. توان خروجی بالا با وجود اندازههای کوچک، امکان برقراری تماس، قابلیت حمل آسان، قابلیت شارژ و اتصال سریع و بهروز به انواع دستگاههای هوشمند و قیمت مناسب از مزیتهای اساسی اسپیکرهای بلوتوثی هستند.هرچند افراد با توجه به نیازهای خود به سراغ هرکدام از این ویژگیها میروند: برای برخی توان مهمتر از وزن است و برای برخی قابلیت حملِ بسیار آسان اساسیترین چیزی است که دنبال میکنند. برای برخی هم زمانِ شارژدهی بسیار حائز اهمیت است.
\
البته داستان به پیش از تولد فناوری بلوتوث برمیگردد و 1994 بود که لاری شوتز Larry Schotz مخترع اولین اسپیکر بیسیم دیجیتال شد. در این سیستم ساده، فرستنده transmitter یک فرکانس رادیویی به گیرنده اسپیکر ارسال میکند. یک امپلیفایر ووفر Woofer را روشن میکند. سیگنالهای رادیویی پخش broadcast میشوند.به خاطر تداخلی که فرکانسهای پایین دچار میشدند این فناوری چندان دیرپا نبود. با ظهور بلوتوث توسط اریکسون Ericsson، دنیای اسپیکرهای بیسیم در اختیار این فناوری قرار گرفت. اتصال سریع آسان و بدون تداخل در کنار بُرد بسیار خوب از قابلیتهای ویژۀ فناوری بلوتوث نسبت به اولین مدلهای اسپیکر بی سیم بود.